Vinkelvej 18-20, 5260 Odense S

Fuldt udlejet erhvervs- og boligejendom

Ejendommen er beliggende på hjørnegrund i det sydlige Odense med gode adgangsforhold til motorvej.

Meget velholdt kombineret erhvervs- og beboelsesejendom bestående af 2 fritliggende 1-plans bygninger.

Værksteds-/lagerbygning:

Rødstensbygning med tagpap/bølgeeternittag, indeholdende i

Stueplan:
Gang med klinkegulv og trappe til kælder, 2 kontorer med røde murstensvægge og træbetonlofter, mellemgang med skabe samt toilet. Til højre for gangen er frokoststue samt værkførerkontor, hvorfra der er adgang til 250 kvm. opvarmet søjlefrit, højloftet værkstedslokale. Adgang til lokalet sker via 2 aluminiumsporte i bygningens ene side samt 1 aluminiumsport i bygningens gavl (4 m høj). Endvidere 300 kvm. opvarmet lagerlokale med separat adgang via aluminiumsport.

Kælder:
Gang med klinkegulv, 2 toiletter med klinkegulv og flisebeklædte vægge, baderum med 6 brusere, klinkegulv og flisebeklædte vægge. Endvidere mødelokale med klinkegulv.

Villa:
Vinkelbygget bygning med gråmalede facader og sortglasseret tegltag indeholdende i:

Stueplan:
Entre med klinkegulv og trappe til kælder, spisekøkken med plankegulv og hvide elementer, spisestue med parketgulv, ovenlys, bjælkeloft og udgang til delvist overdækket terrasse, opholdsstue med parketgulv, ovenlys, bjælkeloft, brændeovn og udgang til delvist overdækket terrasse, mellemgang med skabe, 1 værelse med udgang til haven, soveværelse med skabe og udgang til haven, samt nyistandsat badeværelse med sort klinkegulv, flisebeklædte vægge og bruseniche.

Kælder:
Gang, disponibelt rum, viktualierum, 1 stort hobbyrum, vaskekælder samt toilet med bruseniche. Alle rum i kælderen har klinkegulve.

Indhegnet flisebelagte arealer omkring erhvervsbygningen. Haveanlæg med græsplæne og terrasser i forbindelse med boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.