Algade 18, 5750 Ringe

Erhvervs- og beboelsesejendom

Ejendommen er centralt beliggende i Ringe.

2-plans bygningskompleks med kælder er opført med pudsede malede facader/gule sten og med tegl/builtuptag.

Bygningen indeholder:

ERHVERV:
Hovedindgang i bygningens facade til ca. 130 m2 ekspeditionslokale med linoleumsgulv og nedhængt loft. I forlængelse heraf i sidebygningen bred midtergang med intern trappe til underetagen og bagudgang. Herudover frokoststue med hvidt køkken og 3 kontorer.

Underetage:
Bred midtergang med trappe til stueplan og bagudgang. 3 depotrum af variabel størrelse, 2 omklædnings-/baderum med klinkegulve og flisebeklædte vægge, 3 toiletter med forrum, klinkegulve og flisebeklædte vægge, vaskerum, rengøringsrum, EDB-rum, arkivrum, varme-/teknikrum samt affaldsrum med udvendig adgang.


BEBOELSE:
Stueplan:
Indgang i venstre side i bygningens facade til vindfang samt forstue med parketgulv, skab og trappe til 1. sal samt adgang til erhvervsdelen. Fra forstue er indgang til spisestue med parketgulv og stukloft, opholdsstue med parketgulv, stukloft og udgang til haven, lille stue, depotrum og mellemgang med skabe. Baggang med trappe til 1. sal, stort spisekøkken med fyrretræskøkkenelementer samt toilet med klinkegulv og bruseniche.

1. sal (forhus):
Forstue med parketgulv, 1 værelse med parketgulv og træbeklædte vægge, gang, badeværelse med klinkegulv, bruseniche og badekar, stort soveværelse med skabe og udgang til tagterrasse samt uudnyttet loftsrum.

1. sal (sidebygning):
Repos samt 2 værelser.

Kælder:
Gang med trappe til stueplan og udgang til haven, vaskekælder, fyrrum, 1 lokale med trægulv, omklædnings-/baderum med klinkegulv, toiletter med flisebeklædte vægge og klinkegulve, 3 depotrum, teknikrum, rengøringsrum samt hobbyrum.

Dobbelt garage med 2 aluminiumsporte og udhus samt dobbelt carport.

Bag bygningen ugenert, velanlagt have med drivhus.

Indkørsel fra Lindevej til flisebelagt parkeringsplads samt hyggelig gårdhave med bl.a. udestue og terrasse med vandbassin. Brostensbelagt parkeringsplads foran bygningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.