Østergade 15, 5610 Assens

Udlejningsejendom med 4 lejemål

Ejendommen er beliggende på "hovedgaden" i Assens centrum.

Velbeliggende 4-etagers byejendom sammenbygget med naboejendommene.

Bygningen, som har portgennemgang til lille gårdsplads, er opført med facade af røde sten og med gule sten på bagsiden og med nyt naturskifertag. Bygningen indeholder:

Stueplan (ledig for køber):
Butikslokale med stor glasfacade, baglokale/kontor med udgang til bagtrappen samt lille toilet.

Indgang til lejlighederne via portgennemgang.

1. sal:
Entre, 2 sammenhængende stuer, baggang med skabe, 1 værelse med skabe, soveværelse med skabe, badeværelse med klinkegulv og bruseniche, spisestue, hvidt elementkøkken med udgang til bagtrappen. På den anden side af trappen er bryggers/depotrum.

2. sal:
Entre, stue, soveværelse, 2 værelser, mellemgang, badeværelse med brusekabine, spisestue, spisekammer og elementkøkken med udgang til bagtrappen. På den anden side af trappen er depotrum.

Lejligheden har afhøvlede fyrretræsgulve.

3. sal (ledig for køber):
Entre, 2 sammenhængende stuer, 1 værelse, soveværelse, mellemgang, badeværelse med badekar, spisestue med udgang til lille altan, spisekammer, gammelt køkken med udgang til bagtrappen.

På den anden side af gangen er 1 "værelse" og gammelt toilet.

Lejligheden er umoderniseret.

Kælder:
Lagerrum under butikslokale. Herudover 2 depotrum, hvor der fra det ene er opgang til gårdspladsen, tidligere fyrrum samt yderligere 2 depotrum.

Hele kælderen er til købers disposition.

Lille flisebelagt gårdsplads, hvorfra der er adgang til fælles parkeringspladser, hvor lejeren har mulighed for at leje p-plads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.