Østergade 15, 5610 Assens

Udlejningsejendom med 4 lejemål

Ejendommen er beliggende på "hovedgaden" i Assens centrum.

Velbeliggende 4-etagers byejendom sammenbygget med naboejendommene.

Bygningen, som har portgennemgang til lille gårdsplads, er opført med facade af røde sten og med gule sten på bagsiden og med eternitskifer/naturskifertag. Bygningen indeholder:

Stueplan (ledig for køber):
Butikslokale med stor glasfacade, baglokale/kontor med udgang til bagtrappen samt lille toilet.

Indgang til lejlighederne via portgennemgang.

1. sal:
Entre, 2 sammenhængende stuer, baggang med skabe, 1 værelse med skabe, soveværelse med skabe, badeværelse med klinkegulv og bruseniche, spisestue, hvidt elementkøkken med udgang til bagtrappen. På den anden side af trappen er bryggers/depotrum.

2. sal:
Entre, stue, soveværelse, 2 værelser, mellemgang, badeværelse med brusekabine, spisestue, spisekammer og elementkøkken med udgang til bagtrappen. På den anden side af trappen er depotrum.

Lejligheden har afhøvlede fyrretræsgulve.

3. sal (ledig for køber):
Entre, 2 sammenhængende stuer, 1 værelse, soveværelse, mellemgang, badeværelse med badekar, spisestue med udgang til lille altan, spisekammer, gammelt køkken med udgang til bagtrappen.

På den anden side af gangen er 1 "værelse" og gammelt toilet.

Lejligheden er umoderniseret.

Kælder:
Lagerrum under butikslokale. Herudover 2 depotrum, hvor der fra det ene er opgang til gårdspladsen, tidligere fyrrum samt yderligere 2 depotrum.

Hele kælderen er til købers disposition.

Lille flisebelagt gårdsplads, hvorfra der er adgang til fælles parkeringspladser, hvor lejeren har mulighed for at leje p-plads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.