Glasvænget 19, 5492 Vissenbjerg

Produktions-/lagerejendom med kontorer

Ejendommen er beliggende med god synlighed i erhvervsområde ca. 1,5 km fra motorvejsafkørsel nr. 54.

Fritliggende 1-plans bygningskompleks opført med facader beklædt med stålprofilplader og med bølgeeternit/built-uptag.

Bygningen indeholder:

KONTORSEKTION:
Reception, storkontor med linoleumsgulv og træbetonlofter og udgang til produktionshal. I forbindelse med storkontoret er mødelokale med tæppe. Toilet med klinkegulv og flisebeklædte vægge. Herudover 3 kontorer med tæpper samt EDB-teknikrum med klinkegulv. Separat indgang til chefkontor med tæppe.

Med indgang fra produktionshal mellemgang, 2 toiletter med klinkegulve og flisebeklædte vægge, omklædningsrum med klinkegulv, frokoststue/køkken med klinkegulv samt lille arkivrum med klinkegulv.

Med udvendig adgang fyrrum.

PRODUKTION/LAGERHALLER:

Hal 1:
Opvarmet søjlefri hal på 1.025 m2 med loftshøjde på maksimalt 6,7 m og el-drevet aluminiumsport i ene gavl (8,5m x 4,5m).

Hal 3:
Opvarmet søjlefri hal på 620 m2 med loftshøjde på 10,7 m. I hallen er monteret kranbane (max. 4 t). I den bageste del af hallen er indskudt dæk. Adgang til hallen via el-drevet aluminiumsport.

Hal 4:
Uopvarmet, uisoleret hal på 947 m2 med loftshøjde på maksimalt 6,7 m og el-drevet aluminiumsport i ene gavl (8,5m x 4,5m).

Hal 5:
Opvarmet søjlefri hal på 375 m2 med loftshøjde på maksimalt 4,4 m. Adgang til hallen via hal 3 og el-drevet aluminiumsport (5,0m x 3,0m).

Asfalterede arealer med parkering foran bygningen. Arealerne til venstre for bygningen er grusbelagte.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.