Aggershusvej 9, 11, 11A, 13 og Hjorslevvej 20, 5450 Otterup

Produktions- og lagerejendom med kontorer

Ejendomskomplekset er beliggende i erhvervsområde i den sydlige del af Otterup by.

Bygningskompleks bestående af 2 fritliggende, 1-plans bygninger, opført med facader beklædt med stålprofilplader og med bølgeeternittage.

Ejendommen er udstykket i 5 enheder, og disse kan købes hver for sig.

BYGNING 1 - Produktionsbygning med lager og kontorer

Aggershusvej 9:
Består af uopvarmet hal på 544 kvm. med træbetonloft og maksimal loftshøjde på 6,5m. Adgang til hallen via el-drevet aluminiumsport på bygningens bagside. Hallen er opdelt i 2 sektioner.

Aggershusvej 11:
Består af opvarmet hal på ca. 980 kvm. og med maksimal loftshøjde på 5,0m. Adgang til hallen via aluminiumsport på bygningens bagside. I hallen er indrettet sektion med kontor samt bade- og omklædningsrum med klinkegulve, ludbehandlede trælofter og toiletter.

Herudover er der med indgang på bygningens bagside 2 toiletter.

Aggershusvej 11A:
Består af ca. 220 kvm. administrationsafsnit, indeholdende: Vindfang med klinkegulv, reception/forkontor med klinkegulv og tæppe, toilet med klinkegulv og flisebeklædte vægge, chefkontor med tæppe, EDB/arkivrum, tekøkken samt mellemgang med klinkegulv og udgang til produktionshal. Alle lokaler har ludbehandlede trælofter.

Personaleindgang, omklædnings-/baderum med klinkegulve, ludbehandlede trælofter og toiletter. Mellemgang og toilet begge med klinkegulv samt kantine med hvidt køkken og ludbehandlet træloft.

Opvarmet hal på ca. 600 kvm. og med maksimal loftshøjde på 5,0m. Adgang til hallen via aluminiumsport på bygningens bagside.

BYGNING 2

Aggershusvej 13 og Hjorslevvej 20:
2 uopvarmede, søjlefrie lagerhaller på hver 563 kvm. med betongulve, ovenlys og maksimal loftshøjde på 7,2m. Adgang til hver hal via store porte i gavlen.


Stort indhegnet asfalteret areal omkring bygningerne. Adgang til arealet via brede portindkørsler fra Aggershusvej og Hjorslevvej.
Perlestensbelagt areal foran bygningerne mod Aggershusvej udlagt som parkering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.