Industrivej 12, Nr Broby, 5672 Broby

Investeringsejendom

Ejendommen er beliggende i erhvervsområde i udkanten af Nr. Broby.

Bygningskompleks bestående af 3 fritliggende, 1-plans bygninger.

BYGNING 1:
Produktions- og administrationsbygning opført med facader af røde sten og med nyt bølgeeternittag, indeholdende:

Administration:
Vindfang, reception/forkontor, kundetoilet, 2 kontorer, mødelokale og teknik-/rengøringsrum. Separat personaleindgang, kantine med køkken og udgang til terrasse samt omklædnings-/baderum med toiletter.

Produktion:
3 sammenhængende, opvarmede, søjlefrie produktionshaller med maksimal loftshøjde på 7,5 m og lofter beklædt med træbetonplader og med ovenlys.

Adgang til hal 1 via port (7,4 x 4,7 m) i bygningens venstre gavl og port (4,0 x 4,25 m) i bygningens højre gavl.

Adgang til hal 2 via intern port fra hal 1 samt via port (6,0 x 3,25 m) i bygningens venstre gavl og port (4,0 x 4,25 m) i bygningens højre gavl. I hallens venstre del er indskudt dæk (lager).

Adgang til hal 3 via intern port fra hal 2 samt via port (3,0 x 3,0 m) i bygningens venstre gavl samt port f(3,0 x 3,0 m) i bygningens højre gavl. I hallens venstre del er brandsikkert lagerrum, og i den højre del er indskudt dæk med 2 kontorer.

BYGNING 2:
Lagerbygning opført med facader af stålprofilplader og med bølgeeternittag. Bygningen er uisoleret og uopvarmet og har SF-stens belagt gulv. Rulleport i bygningens facade.

BYGNING 3:
Produktionsbygning opført med facader af stålprofilplader og med bølgeeternittag indeholder: Opvarmet, søjlefri produktionshal med maksimal loftshøjde på 6,9 m og med loft beklædt med træbetonplader og med ovenlys. Adgang til hallen via port (5,0 x 4,25 m) i bygningens gavl.


Overdækket lagerareal i mellem bygning 2 og 3.

Indhegnet befæstet grundareal omkring bygningerne. Parkeringsareal foran administrationsbygningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.