Munkebjergvej 140A-D, 5230 Odense M

SÆLGES VED TILBUDSGIVNING MED MINDSTEPRIS

Ejendommen er beliggende i attraktivt erhvervsområde tæt ved Rosengårdscentret og med meget fine adgangsforhold til motorvej.

Fritliggende, 1-plans bygningskompleks med fuld kælder opført med facader af røde sten og med bølgeeternit-/built-uptag.

Bygningen indeholder i:

Stueplan:

Indgang A til administrationsafsnit bestående af: Storkontor (med indbygget boksrum), 2 mødelokaler samt mindre kontor og teknik-/arkivrum.

Indgang B til areal opdelt i flere separate lokaler, hvoraf nogle er udlejede samt gangareal med elevator og trappe til kælderen. Foran elevator er læsserampe.

I en del af stueplan er brede fordelingsgange, og på begge sider af disse er indrettet 40 rum af variabel størrelse, hvoraf en del er udlejede til øvelokaler. Endvidere fælles herre- og dametoiletter.

Herudover i separat bygningsdel er stor sal (tidligere spillested), barområde, flere mindre rum, toilet samt mellemgang med trappe til kælderen.

Kælder:

Adgang via 2 nedkørselsramper indgang C samt separat trappe indgang D.

I kælderen er indrettet lagerrum/lydstudier af variabel størrelse, hvoraf en del er udlejede samt fælles toiletter.

Herudover i separat del af kælderen (med indgang fra nedkørselsrampe) bred gang med trappe til stueetagen, garderobe, herre- og dametoiletter, 2 store opholdsrum samt depot- og teknikrum.

Herudover garagebygning opført med facader af røde sten og med built-uptag.

Indhegnet grundareal med 2 portindkørsler fra Klokkestøbervej. Asfalterede arealer foran bygningen. Parkeringsareal bag bygningen.


Købsaftale (tilbudsblanket) samt diverse dokumenter herunder lejekontrakter m.v. kan indhentes ved henvendelse til Ejendomsmæglerfirmaet Restato.

Budfrist er fastsat til den 23. maj 2024 kl. 14.00. Behandling af indkomne tilbud forventes afsluttet senest den 3. juni 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.